Închiriază o imprimantă foto profesională

Pentru evenimente, laborator foto sau centru de printare.

Detalii & Închiriere
Imprimantă foto profesională, consumabile și troller transport, de la 150€ / lună. 

Serviciul de închiriere imprimantă foto este primul și singurul de acest fel disponibil în România. Acesta este oferit atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice.

Instruire și suport dedicat pentru a folosi optim serviciul de închiriere imprimantă foto.

"*" indicates required fields

De ce să aleg serviciul de închiriere imprimantă foto?

Serviciul de închiriere imprimantă foto este destinat atât fotografilor profesioniști, cât și amatorilor. Cei care dețin locuri de joacă pentru copii, restaurante, hoteluri sau săli de evenimente, care vor să aducă plus valoare serviciilor oferite clienților lor pot beneficia de acest avantaj. Nu este nevoie de o investiție mare, Imprimanta-foto.ro oferă atât echipamentul, într-o carcasă metalică, special fabricată cât și consumabilele.

Echipamentele se pot închiria pe perioade de cel puțin o lună și se livrează prin curier sau se pot ridica de la sediul Imprimanta-foto.ro.
Oferim suport și consultanță pentru instalarea, folosirea și amplasarea echipamentelor în locația clientului. Astfel, serviciul de închiriere inprimantă foto este usor de folosit de oricine dorește.

Fiind echipamente ușor de folosit, nu este nevoie de o experiență extinsă pentru operarea acestora. Astfel, serviciul de închiriere imprimantă foto este destinat oricui își dorește sa=l folosească. Poate înlocui, de exemplu, si mărturiile la o nuntă sau botez. Sau, poate constitui o amintire frumoasă de la o aniversare sau petrecere cu colegii.

Ne-am obișnuit să păstram multe fotografii în telefoanele mobile, însă anunțuri de ștergere a acestor medii de stocare ne pot readuce cu picioarele pe pământ. Astfel, dacă îti dorești să ai la un loc toate fotografiile din telefon, le poți printa pe un echipament profesional închiriat.

FAQ

Întrebări frecvente

Serviciul de închiriere imprimantă foto este destinat celor care vor să foloseasca echipamentul punctual. De exemplu, la un eveniment cu un număr mare de persoane, instalarea unui echipament în plus, pe lângă cel deja deținut de fotograf, duce la dublarea vitezei de imprimare a fotografiilor. Astfel, clienții nu vor mai fi nevoiți să formeze cozi pentru obținerea fotografiilor.
De asemenea, în cazul evenimentelor corporate, organizatorii pot instala un astfel de echipament într-un colț al sălii, oferindu-le participanților posibilitatea de a-și printa singuri pozele făcute cu telefoanele mobile.
Locurile de joacă pentru copii găzduiesc nenumărate aniversări, la care se renunță la bugetul pentru fotograf. Oferirea unor fotografii la o calitate profesională va crește satisfacția participanților la evenimente.

În cazul în care echipamentul se folosește punctual, pentru 1 – 2 evenimente nu renteaza investiția în cumpărarea unei imprimante. Este mai simplu și eficient serviciul de închiriere imprimantă foto. Este soliticitată înainte de eveniment și poate fi returnată imediat după. Nu ocupă loc, nu este nevoie de condiții speciale de depozitare, nu expiră consumabilele, sau alte inconveniențe care apar când folosești rar un echipament.

Imprimanta foto este livrată într-o cutie metalică, special fabricată pentru acest serviciu. Astfel, riscul stricării echipamentului este exclus. De asemenea, la trimiterea echipamentului înapoi, este nevoie de urmarea indicațiilor de împachetare. Transportul echipamentului nu va afecta închirierea imprimantelor foto.

Închirerea imprimantei foto poate fi făcută pe o perioadă de minim o lună și maxim 6 luni sau o perioadă nelimitată, în funcție de nevoile utilizatorului. Bineînțeles, dacă perioada de inchiriere a echipamentului crește, trebuie avută în vedere posibilitatea cumparării unuei imprimante.
Pe durata perioadei de închiriere, imprimanta poate fi folosită zilnic, în limita consumabilelor disponibile.

Prețul serviciului este compus din chiria lunară, garanția pentru echipament și troller-ul de transport, returnate dupa predarea și verificarea echipamentului. La acestea se adauga costul consumabilelor.