Transport

Livrarea produselor

Produsele comandate se pot livra in tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul ales de tine si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

LIVRAREA COMENZILOR IN BUCURESTI se face:
GRATUIT la sediul tau pentru orice imprimanta foto cumparata.
Costul transportului ( pentru consumabile ) se calculeaza astfel: 20 RON TVA inclus pentru colete in greutate de pana la 15kg, dupa care se adauga 0,80 RON TVA inclus pentru fiecare kilogram in plus.

LIVRAREA COMENZILOR IN TARA se face:

GRATUIT la sediul tau – pentru orice imprimanta foto cumparata.
Costul transportului se calculeaza astfel: 20 RON TVA inclus pentru colete in greutate de pana la 15kg, dupa care se adauga 0,80 RON TVA inclus pentru fiecare kilogram in plus.

Toate costurile vor apare in factura proforma, separat de costul produselor achizitionate.

In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vei fi apelat la numarul de telefon declarat, in caz contrar, VISTE FOTOGRAFIA va pastra bunurile comandate timp de 3 zile lucratoare, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.
In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru sau al furnizorului, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare.